26 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11:00 'DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BELİRTİLEN GÜNDEM MADDELERİ İLE 26 EKİM SALI GÜNÜ SAAT 11:00 DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA TOPLANACAKTIR.

DUYURU

Erdem Bayazıt İlkokulu Okul – Aile Birliği'nin Olağan Genel Kurul toplantısı veli ve üyelerin katılımıyla 26 Ekim 2021 Salı Günü saat 11.00'da, (çoğunluk sağlanamaması durumunda 27 Ekim 2021 Çarşamba  Günü saat 11.00'de) Okulumuzda yapılacaktır.

Okul – Aile Birliği Genel Kurulu veliler ile öğretmenler arasında işbirliğinin kurulduğu, okulun sorunlarının tartışıldığı ve gerekli çözümlerin getirildiği, kısacası eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili her türlü çalışmanın planlandığı bir ortamdır.

Genel kurullara katılım çok önemlidir. Yapılan faaliyetler hakkında bilgilenilmesi yeni fikirlerin öne sürülmesi, uygun yönetim ve denetim kurullarının seçilmesi ve tüm bunların sağlıklı olarak gerçekleştirilmesi, toplantıya katılım yoğunluğuyla orantılı olacaktır.

Genel Kurul Gündemi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

1-      Açılış ve Saygı Duruşu

2-      Divan Başkanlığının oluşması

3-      Okul Müdürünün konuşması

4-      Okul – Aile Birliği Başkanının konuşması

5-      Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunması

6-      Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası

7-      Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçimi

8-      İstek , öneri ve görüşler

9-      Kapanış

26 Ekim 2023 PERŞEMBE Günü saat 11.00'da, yapılacak Okul – Aile Birliği Genel Kuruluna katılmanızı diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

NOT:Okul-aile birliği yönetmeliğinin 10.maddesi gereğince seçim liste yöntemiyle yapılacaktır.

Cevat AĞIRBAŞ

Erdem Bayazıt İlkokulu Okul Müdürü